Levensvraagbaak Regio Arnhem

We helpen je graag bij het vinden van de juiste hulp.
kernvraag

 

Over ons

Levensvraagbaak Arnhem is onderdeel van de D3rde Verdieping. Ze is ontstaan als initiatief vanuit een netwerk van organisaties die allemaal met mensen werken en dus ook met hun levensvagen. Sinds 2017 is de Levensvraagbaak ondergebracht bij één van deze organisaties, nl. De D3rde Verdieping.

Dit centrum is er voor iedereen die zich wil bezinnen op de vragen die het leven ons stelt, die op zoek is naar de diepere zin of betekenis van het bestaan, in ontmoeting met de ander.

Het leven stelt je nu eenmaal soms voor vragen waar je even geen antwoord op hebt.
Deze website wil je daarbij helpen. Door je te wijzen op organisaties en personen, die je daarbij van dienst kunnen zijn, al is het maar door naar je vraag te luisteren.
Daarnaast is Levensvraagbaak Arnhem (én het NvLA) bedoeld voor professionals en vrijwilligers die werkzaam zijn in de zorg, opdat de levens- en zingevingsvragen waar mensen soms mee worstelen vaker en ook eerder worden (h)erkend.


Doelstelling, doelgroep en werkwijze

De Levensvraagbaak beoogt een herkenbare en laagdrempelige voorziening te worden binnen de Arnhemse samenleving waar mensen terecht kunnen met hun levensvragen en zingevingsproblemen. Dit wordt gerealiseerd door:

- het bieden van actieve ondersteuning van mensen bij zingevingsproblemen en levensvragen;

- het initëren van nieuwe inititiateven met andere lokale partners, instellingen ,etc.

- het verwijzen naar andere bestaande voorzieningen;

 

Contact met Levensvraagbaak Arnhem

Tel. 026 3513185
E-mail info@levensvraagbaak.nl

levensvraagbaak logo arnhem